Hjorslevvej 20

5450 Otterup

}

Man - Fred 07.00 - 19.00 Lør 09.00-19.00

Telefon

23 95 23 95

Træfældning

Træfældning skal gøres professionelt og sikkert.

 

Træfældning

Træfældning skal gøres professionelt og sikkert, så hverken mennesker, bygninger eller andet kommer til skade. Service Gartnerne ApS har egne lifte, som gør det nemt, effektivt og sikkert at fælde et hvilket som helst træ, stort set uanset dets højde og placering.

Vi kører simpelthen liften op og begynder fra toppen af træet, så alt foregår sikkert og forsvarligt. Samtidig går det hurtigt og effektivt i forhold til en mere manuel fremgangsmåde med klatring.

Vi fjerner gerne træet og bortskaffer det for dig. Vi kan evt. omdanne det til flis, som du kan bruge i dine bede eller på stier.

Hvis du ønsker alle spor fra træet væk med det samme, foretager vi stubfræsning. Dermed kan du anlægge noget nyt med det samme og skal ikke vente på den langsommelige nedbrydningsproces.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Service er kodeordet for os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, og at vi sørger for god dialog og kommunikation med dig som kunde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  N

  Kvalitet

  Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

   

  Fleksible

  Vi står til rådighed alle dage fra klokken 7-19 også i weekenden

  Vi lytter til dine ønsker

  Vi har stor ekspertise og står gerne for alt det praktiske omkring materialevalg, skitseringer og indhentning af godkendelser. Men du er også velkommen til at sidde med ved bordet og have indflydelse eller komme med dine egne tegninger for, hvordan du ønsker at projektet skal forløbe.

  Skadedyr

  Vi bekæmper også mosegrise og muldvarpe

  Call Now Button60755681