Service Gartnerne ApS

Hjorslevvej 20

5450 Otterup

}

Man - Fred 07.00 - 19.00 Lør 09.00-19.00

Telefon

23 95 23 95

Algebehandling

Er dine fliser eller dit tag groet til i mos og alger?

Algebehandling

Er dine fliser eller dit tag groet til i mos og alger?

Service Gartnerne ApS udfører algebehandling af alle former for tage og belægninger med sten og fliser på hele Fyn. Det kan f.eks. være din terrasse eller din indkørsel, hvor fliserne er grimme og grønne, fordi de er blevet angrebet af alger. Vores algebehandling standser effektivt algernes vækst og får dem derefter til at visne og forsvinde.

Efter endt algebehandling tilbyder vi at imprægnere belægningen, så overfladen holder sig pæn og fri af snavs og alger i længere tid. Imprægneringen er vandafvisende og gør vækstbetingelserne for alger svære – så dine fliser vil se flotte ud i en god lang periode.

Vi går ikke af vejen for større projekter af denne type, hvis du har store arealer eller mange tage, der skal behandles. Vi laver også gerne et godt tilbud om en fast aftale, hvor vi løbende vedligeholder dine tage eller flisearealer med algebehandling. Det kan f.eks. være årligt eller hvert andet år.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Service er kodeordet for os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, og at vi sørger for god dialog og kommunikation med dig som kunde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Call Now Button