Hjorslevvej 20

5450 Otterup

}

Man - Fred 07.00 - 19.00 Lør 09.00-19.00

Telefon

23 95 23 95

Anlægsgartner

Skal du have anlagt en have delvist eller helt fra bunden?

Anlægsgartner

Skal du have anlagt en have delvist eller helt fra bunden? Eller drejer det sig om et bytorv, en park eller en parkeringsplads?

Service Gartnerne ApS har erfaring med små som store anlægsopgaver. Vi favner bredt og leverer smukke løsninger både inden for GRØNT og GRÅT anlægsarbejde – samt naturligvis en kombination, hvor planter og belægning går op i en højere enhed.

På det GRØNNE område anlægger vi græs, både i form af såning og rullegræs. Vi planter hække og træer. Vi anlægger blomsterbede i alverdens former og niveauer. Inden for det GRÅ område anlægger vi terrasser og indkørsler. Havegange og stier. Alt, hvad der indebærer en belægning af fliser eller sten af enhver tænkelig slags.

Vi påtager os gerne større opgaver for eksempelvis boligforeninger eller større virksomheder, som ønsker et større areal beplantet eller brolagt.  Det kan være en gårdhave, et torv, eller et rekreativt fællesareal.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Service er kodeordet for os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, og at vi sørger for god dialog og kommunikation med dig som kunde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  N

  Kvalitet

  Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

   

  Fleksible

  Vi står til rådighed alle dage fra klokken 7-19 også i weekenden

  Vi lytter til dine ønsker

  Vi har stor ekspertise og står gerne for alt det praktiske omkring materialevalg, skitseringer og indhentning af godkendelser. Men du er også velkommen til at sidde med ved bordet og have indflydelse eller komme med dine egne tegninger for, hvordan du ønsker at projektet skal forløbe.

  Skadedyr

  Vi bekæmper også mosegrise og muldvarpe

  Call Now Button60755681