Service Gartnerne ApS

Hjorslevvej 20

5450 Otterup

}

Man - Fred 07.00 - 19.00 Lør 09.00-19.00

Telefon

23 95 23 95

Om os

Om os

Service Gartnerne ApS er en anlægsgartnervirksomhed i Odense, som lægger vægt på rigtig god service. Uanset om du er privat boligejer, ejer en større virksomhed eller er kommunaldirektør, kan du derfor forvente, at vi altid er på forkant og viser imødekommenhed overfor dine behov og ønsker. Vi overholder vores aftaler og prioriterer den gode dialog med dig om opgaven.

Vi indgår gerne faste aftaler om vedligeholdelse og pasning af haver, parker og andre grønne som grå arealer. Så behøver du ikke skænke pasningen en tanke, men kan ’nøjes med’ at glæde dig over, hvor smukke og velholdte dine omgivelser tager sig ud.

Service Gartnerne ApS har både private kunder, erhvervskunder og offentlige kunder på hele Fyn. Vores virksomhed har medarbejdere nok til, at vi kan påtage os større projekter og entrepriser såsom brolægning på større arealer ved udstykning eller anlæg af en hel park i forbindelse med boligselskaber eller virksomheder.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Service er kodeordet for os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, og at vi sørger for god dialog og kommunikation med dig som kunde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Call Now Button