Hjorslevvej 20

5450 Otterup

}

Man - Fred 07.00 - 19.00 Lør 09.00-19.00

Telefon

23 95 23 95

Snerydning

Service Gartnerne ApS rydder sne og salter for både private og virksomheder

Snerydning

Service Gartnerne ApS rydder sne og salter for både private og virksomheder, ligesom vi holder fortove og cykelstier fri for is og sne for Nordfyns Kommune.

Når vi laver en fast aftale om saltning og snerydning med dig, følger vi den kommunale vinterapps anvisninger for, hvornår der skal saltes og ryddes. Derved er vi sikre på at levere den mest optimale ydelse, når behovet er der – og du kan læne dig tilbage i tryg vished om, at vi sørger for rydningen, uden at du behøver kontakte os hver gang, der er minusgrader på vejrudsigten.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores snerydning.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Service er kodeordet for os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, og at vi sørger for god dialog og kommunikation med dig som kunde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  N

  Kvalitet

  Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

   

  Fleksible

  Vi står til rådighed alle dage fra klokken 7-19 også i weekenden

  Vi lytter til dine ønsker

  Vi har stor ekspertise og står gerne for alt det praktiske omkring materialevalg, skitseringer og indhentning af godkendelser. Men du er også velkommen til at sidde med ved bordet og have indflydelse eller komme med dine egne tegninger for, hvordan du ønsker at projektet skal forløbe.

  Skadedyr

  Vi bekæmper også mosegrise og muldvarpe

  Call Now Button60755681