Hjorslevvej 20

5450 Otterup

}

Man - Fred 07.00 - 19.00 Lør 09.00-19.00

Telefon

23 95 23 95

Havearbejde

Ønsker du en velholdt have (eller park) uden selv at få jord under neglene?

Havearbejde

Ønsker du en velholdt have (eller park) uden selv at få jord under neglene?

Måske har du ikke selv tid i hverdagen til at passe din have så godt, som du gerne ville. Måske kan du ikke overkomme havearbejdet længere. Eller måske vil du prioritere at sende et stærkt signal gennem din virksomheds velholdte grønne arealer.

Der er mange gode grunde til at få en fast aftale med Service Gartnerne ApS. Vores kunder er glade for vores skræddersyede løsninger, som tilpasses deres ønsker, behov og budget. Vi aftaler hvor meget og hvor lidt, der skal gøres. I nogle tilfælde starter vi med at omlægge haven, så den passer bedre til det behov, den skal opfylde.

Vi slår græs, klipper hække, beskærer træer og buske, fjerner ukrudt, fjerner nedfaldne blade, mm. Kort fortalt passer og plejer vi din have eller dit grønne areal, præcis som du ønsker det.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Service er kodeordet for os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, og at vi sørger for god dialog og kommunikation med dig som kunde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  N

  Kvalitet

  Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

   

  Fleksible

  Vi står til rådighed alle dage fra klokken 7-19 også i weekenden

  Vi lytter til dine ønsker

  Vi har stor ekspertise og står gerne for alt det praktiske omkring materialevalg, skitseringer og indhentning af godkendelser. Men du er også velkommen til at sidde med ved bordet og have indflydelse eller komme med dine egne tegninger for, hvordan du ønsker at projektet skal forløbe.

  Skadedyr

  Vi bekæmper også mosegrise og muldvarpe

  Call Now Button60755681