Hjorslevvej 20

5450 Otterup

}

Man - Fred 07.00 - 19.00 Lør 09.00-19.00

Telefon

23 95 23 95

Brolægning

Ny terrasse, indkørsel eller havegange? Parkeringsplads, fortove eller gågader?

Brolægning

Ny terrasse, indkørsel eller havegange? Parkeringsplads, fortove eller gågader?

Service Gartnerne ApS påtager sig alle former for brolægning. Små som store projekter.

Det er igen blevet moderne at sætte sig præg på belægningen med flotte mønstre og valg af specielle sten og fliser. Vi kommer altid gerne med gode råd og giver dig al den inspiration, du har brug for til at vælge det rette for dig. Vi ved hvad der skal til for at skabe et solidt og stabilt fundament, som holder til regn såvel som frost.

Hvis du ønsker at holde alger og snavs på afstand, imprægnerer vi din belægning, så den forbliver så flot som ny i længere tid. Vi indgår også gerne vedligeholdelsesaftaler, så vi forebygger angreb af alger og mos.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Service er kodeordet for os. Det betyder, at vi overholder vores aftaler, og at vi sørger for god dialog og kommunikation med dig som kunde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  N

  Kvalitet

  Vi går højt op i kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter. Vi udfører kun opgaver, hvor vi kan stå 110% inde for et godt resultat.

   

  Fleksible

  Vi står til rådighed alle dage fra klokken 7-19 også i weekenden

  Vi lytter til dine ønsker

  Vi har stor ekspertise og står gerne for alt det praktiske omkring materialevalg, skitseringer og indhentning af godkendelser. Men du er også velkommen til at sidde med ved bordet og have indflydelse eller komme med dine egne tegninger for, hvordan du ønsker at projektet skal forløbe.

  Skadedyr

  Vi bekæmper også mosegrise og muldvarpe

  Call Now Button60755681